Deskundig Inspecteur SIKB6700 deskundig inspecteur

ContrAll Inspectie is op zoek naar een Deskundig Inspecteur (DI) bodembeschermende voorzieningen regio midden – noord.

ContrAll Inspectie is een toonaangevend inspectiebureau. Al 25 jaar houden wij ons bezig met inspecties en keuringen van vloeistofdichte vloeren, verhardingen, folieconstructies, minerale lagen, rioleringen en olieafscheiders. Inspecties worden uitgevoerd volgens AS SIKB 6700, protocollen 6701, 6702, 6703, 6704 en protocol 6711. Olieafscheiders worden gekeurd volgens NEN-EN858-2.

Jaarlijks inspecteren wij zo’n 5.000 voorzieningen. Wij doen dit met een hecht team van professionals, werkend vanuit de regio. Onze opdrachtgevers zijn o.a. bedrijven in de (petro)-chemische industrie en voedingsindustrie, oliemaatschappijen en tankstationhouders, overheden, recycling en afvalverwerkers en bedrijven in de transport- en agrarische sector.

Wie zoeken wij?
Je bent jong en gedreven om een mooi vak te leren. Je houdt van vrijheid, je bent zelfstandig en vindt klantcontact prettig. Je bent veel onderweg en flexibel met betrekking tot de werktijden en werkzaamheden. Je woont bij voorkeur in midden of noord-oost Nederland.

De inspectiebevindingen moeten worden uitgewerkt in een rapportage, dus af en toe een kantoordag hoort er zeker bij. Enige bouwkundige of civieltechnische kennis is wel handig. Heb je al ervaring in ons vakgebied van bodembeschermende voorzieningen dan is dat zeer welkom.

Je hebt kwaliteitsbesef en respecteert veiligheids- en gezondheidsregels van onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?
Je gaat, na een gedegen inwerkperiode, vloeistofdichte vloeren/verhardingen en rioleringen keuren. Voor het uitvoeren van inspecties krijg je de beschikking over een eigen inspectiebus. De resultaten worden door jou uitgewerkt in een rapportage. Als er een goede match is gaan we je uiteraard direct opleiden tot Deskundig Inspecteur.

Wij bieden
Een boeiende en uitdagende functie binnen ons professionele en dynamische organisatie. We hebben een informele werksfeer en korte communicatielijnen. We bieden een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Groot Koerkamp van ContrAll Inspectie, op telefoonnummer 06 – 2182 2204.
Wil je solliciteren stuur dan je sollicitatie naar vacature@contrall.nl

 

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia