Inspectie

Toonaangevend in inspecties en keuringen

Inspectie

ContrAll Inspectie BV is een toonaangevend, landelijk opererend advies- en inspectiebureau en geaccrediteerd (RvA-registratienummer I129) voor inspectie van vloeistofdichte voorzieningen zoals vloeren, verhardingen, minerale lagen en rioleringen. Daarnaast verzorgen wij controles op het gebied van grondwatermonitoring, water/bezinksel, kathodische bescherming, aarding en controle NEN 858-2 (olie-afscheiders). ContrAll Inspectie is geaccrediteerd (RvA-registratienummer I129) voor inspectie van vloeistofdichte voorzieningen volgens AS SIKB 6700, met bijbehorende Protocollen 6701, 6703 en 6711.

Onze keuringen en inspecties op een rijtje

  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Inspectie vloeistofdichte vloeren, verhardingen en rioleringen
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Inspectie minerale lagen
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Afgifte Verklaring Vloeistofdichte Voorziening
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Inspectie en keuring olie-afscheiders (NEN 858-2)
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Uitvoeren jaarlijkse bedrijfsinterne controles (BIC)
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Inspectie vloeistofkerende vloeren en verhardingen
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Controle kathodische bescherming
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Controle water/bezinksel
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Controle aarding brandstofinstallaties
  • ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Monitoring van grondwaterpeilbuizen

Naast bovenstaande inspecties en keuringen geven wij een deskundige en professionele mening met verwijzing naar de juiste richtlijnen in kader van wet- en regelgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van geo-elektrische metingen, luchttestsystemen, bodemrisico analyses, onderhoud van olie-afscheiders en ondersteuning bij inspectie- en onderhoudsprogramma’s.

Jarenlange ervaring in keuringen en inspecties

Door onze jarenlange ervaring geven de ContrAll inspecteurs op eenvoudige wijze invulling aan de problematiek van u als klant. Als toonaangevend bureau zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de ingewikkelde wet- en regelgeving en signaleren al gauw verbeter- en knelpunten. We hebben alle kennis, kunde en tools in huis om u van veel keuringen en inspecties te voorzien. U ontvangt een duidelijk en transparant rapportage en bij goedkeur wordt het zo nodig voorzien van een certificaat of verklaring.

Geaccrediteerd volgens RVA Inspectie I-129

ContrAll Inspectie is onafhankelijk en geaccrediteerd (RvA-registratienummer I129) voor inspectie van vloeistofdichte voorzieningen. Deze worden uitgevoerd volgens AS SIKB 6700 met Protocol 6701, 6703 of 6711 (voorheen CUR/PBV-Aanbeveling 44). Bij goedkeuring wordt een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening verstrekt met een geldigheid van 6 jaar.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over keuringen en inspecties of wilt u een inspectieaanvraag doen? Neem dan contact op. Dat kan telefonisch op 055 578 13 50 of per e-mail naar inspectie@contrall.nl. Wij helpen u graag.

Neem contact op

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia