Inspectie vloeistofdichte vloeren

Al ruim 20 jaar hét toonaangevende geaccrediteerde (RvA-registratienummer I129) inspectiebureau

Inspectie en keuren vloeistofdichte vloeren

U moet bodembeschermende maatregelingen treffen als er aantoonbaar risico voor bodemverontreiniging bestaat. Dit kan het geval zijn als u werkt met oliën en vetten of andere vloeistoffen die de bodemkwaliteit kunnen aantasten. Een vloeistofdichte vloer inspectie / keuring dient 1x in de zes jaar plaats te vinden.

Vraag een vloeistofdichte vloer inspectie / keuring aan

Onze deskundige inspecteurs voeren bij u op locatie inspecties / keuringen uit, doen zo nodig nader onderzoek en geven desgewenst suggesties voor herstel. Uiteraard zorgen zij voor een beknopte en overzichtelijke rapportage met ondersteunend beeldmateriaal.

Inspectie / keuren vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer inspectie / keuring bestaat uit twee onderdelen. Allereerst onderzoeken we de documentatie over de vloer, zoals bestektekeningen. Deel twee van de inspectie / keuring betreft het inspecteren / keuren van de vloeistofdichte vloer. Hierbij wordt de vloeistofdichte vloer geïnspecteerd / gekeurd op onder meer beschadigingen, scheuren en kitvoegen.

Een nieuw aan te leggen vloeistofdichte vloer dient direct na aanleg gekeurd te worden. Uitzondering op de regel zijn vloeren die zijn aangelegd in overeenstemming met het door Besluit bodemkwaliteit aangewezen normdocumen door een erkend bedrijf dat beschikt over een erkenning volgens dat besluit. In dat geval moet de eerste keuring / inspectie na zes jaar plaatsvinden.
Naast een zesjaarlijkse inspectie / keuring dient u zelf een jaarlijkse visuele inspectie / controle uit te voeren. U inspecteert / controleert de vloeistofdichte vloer op gebreken en scheuren.

Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV)

Een vloeistofdichte vloer inspectie / keuring dient 1x in de zes jaar uitgevoerd te worden door een onafhankelijk en geaccrediteerd inspectiebureau, zoals ContrAll (RvA-registratienummer I129). Bij goedkeuring ontvangt u de Verklaring Vloeistofdichte Vloeren (VVV). Deze verklaring toont aan dat de vloer op het moment van het opstellen van het rapport vloeistofdicht is.

De Verklaring Vloeistofdichte Voorziening is in een aantal gevallen wettelijk verplicht, zoals voor de vloeistofdichte vloeren bij tankstations en wasplaatsen. U moet deze verklaring kunnen laten zien aan de milieu-ambtenaar. Meer hierover leest u bij “Wet- en regelgeving“.

Toonaangevend inspectiebureau

ContrAll Inspectie is al ruim 20 jaar hét toonaangevende geaccrediteerde inspectiebureau (RvA-registratienummer I129). Wij beschikken over een erkenning van Bodem+ (een onderdeel van Agentschap NL) om vloeistofdichte vloeren en verhardingen te inspecteren / keuren en verklaringen af te geven. Naast de daadwerkelijke inspectie / keuring vloeistofdichte vloer, bieden wij u een totaalpakket en nemen wij alle zorgen uit handen.

ContrAll Inspectie beschikt niet alleen over veel kennis en ervaring op het gebied van bodembescherming. Omdat wij er altijd naar streven het beter te doen en flexibel en snel zijn, hebben wij een goede reputatie opgebouwd in onder andere de industrie, railinfra en de automotivebranche.

Vraag een vloeistofdichte vloer inspectie / keuring aan

ContrAll voert jaarlijks duizenden inspecties uit op vele uiteenlopende locaties. U kunt er dus vanuit gaan dat wij ook in uw situatie een passende inspectie kunnen uitvoeren. We kunnen vaak op korte termijn een inspectie uitvoeren.

Eén telefoontje naar 055 578 13 50 en wij helpen u met een inspectie vloeistofdichte vloer op weg naar de Verklaring Vloeistofdicht!

 

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia