Over ContrAll

Van initiatief tot realisatie

van initiatief tot realisatie

ContrAll is een onafhankelijk bureau dat projectmanagement, advies, ontwerp, engineering en inspectie verzorgt voor de industriële en brandstoffensector. We zijn gespecialiseerd in pomp-, tank- en elektrotechnische installaties, grond en civiele werken, werktuigbouwkunde, milieu, veiligheid en CAD design. We zijn ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd en geaccrediteerd volgens RVA Inspectie I-129 voor inspectie van vloeistofdichte voorzieningen. De FOJA Groep, ons moederbedrijf, is gecertificeerd met het CO2 Prestatieladder certificaat. Klik hier voor meer informatie hierover.

Al ruim 25 jaar leveren wij maatwerk, afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. ContrAll heeft alle kennis, kunde en tools in huis om complexe projecten tot een goed einde te brengen.

We onderscheiden ons met een totaalpakket aan dienstverlening van initiatief tot realisatie en een vooruitstrevende, praktische en transparante manier van werken.

 

Over ContrAll

Achtergrond

ContrAll werd in 1995 opgericht door Michaël Paul Stamm, van oorsprong architect met achtergrond bij oliemaatschappijen en in de automotive branche. In de loop der jaren is het bureau gegroeid met een aparte BV voor onafhankelijke inspecties en onlangs uitbreiding in de vorm van installatieadvies. Sinds 1995 is ContrAll gehuisvest in het zelf ontwikkelde kantoorpand aan de Kleine Fluitersweg 253 te Apeldoorn.

Activiteiten

ContrAll Projektrealisatie verzorgt engineering en projectmanagement ten behoeve van zeer uiteenlopende projecten in de industrie en automotive branche op gebied van ontwerp, vergunningen, aanbesteding, realisatie en netwerkbeheer. Het bureau kan daarbij vertrouwen op langdurige relaties met haar opdrachtgevers. ContrAll Inspectie is een landelijk opererend inspectiebureau met medewerkers die werken vanuit de regio en gespecialiseerd in het inspecteren van vloeistofdichte voorzieningen. ContrAll medewerkers geven vaak op een verrassend eenvoudige en simpele wijze invulling aan de problematiek van de klant en de ingewikkelde wet- en regelgeving.

Expertise

Om deze complexe projecten te kunnen realiseren, is binnen ContrAll alle noodzakelijke kennis, kunde en equipment aanwezig. Het ContrAll team bestaat uit jonge en zeer enthousiaste medewerkers, specialisten op het gebied van pomp-, tank en elektrotechnische installaties, grond- en civiele werken, werktuigbouwkunde, milieu, veiligheid en CAD tekenaars. ContrAll ziet het als haar plicht alle projecten kritisch te beoordelen op zowel kwaliteit en budget en een optimale controle uit te voeren op planning en kosten van het project. ContrAll coördineert, adviseert, signaleert en initieert om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Echter staat u het gehele proces centraal en blijft u betrokken bij alle beslissingen. ContrAll is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. ContrAll inspectie is door de RVA geaccrediteerd (RvA-registratienummer I129) voor het uitvoeren van onafhankelijke inspecties op gebied van vloeistofdichte verhardingen en rioleringen om tot een VVV verklaring te komen.

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia