17 juli 2014

ContrAll begeleidt nieuw shopconcept tankstations Ten Klooster

De tankstations van Ten Klooster aan de snelwegen A15 en A16 zijn omgebouwd van bemande Q8 stations, naar onbemande Tango stations.

De tankstations hebben een eigen onderscheidend shopconcept, welke in nauwe samenwerking met de familie Ten Klooster door ContrAll is ontworpen. De formule richt zich op een grote doelgroep door een groot assortiment snacks, verse broodjes en heerlijke koffie!

De shop in Zevenbergschen Hoek draagt de naam ‘Shop A16 Ten Klooster food drinks & more’ en heeft een luxe, moderne en lichte uitstraling.

Verse broodjes worden vers afgebakken en met de heerlijkste ingrediënten voor u bereid door de bestaande Panos-bakery. De koffiehoek wordt ingevuld door middel van het Piacetto-concept waar u heerlijk bij kunt tanken met een van de koffiespecialiteiten.

Bij Europoort wordt dezelfde formule (Shop A15 Ten Klooster food drinks & more) gelanceerd. Echter is daar gekozen voor de bakery van Punto Panino. De shop bij Europoort is inwendig nagenoeg geheel verbouwd met o.a. inpandige toiletten, bakery en koffiehoek.

ContrAll heeft naast het bouwkundig ontwerp, tekenwerk en de bouwbegeleiding ook het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van de huisstijl verzorgt. De ideeën van Ten Klooster zijn uitgewerkt in een moderne attractieve kleurstelling die uniciteit uitstraalt maar toch heel goed combineert met het voor gelegen brandstofverkooppunt. Antraciet als basiskleur, met lime groen en paars als accentkleuren. Leuk detail is dat deze kleuren terug komen in de verlichting van het boeibord. Het witte boeibord wordt afwisselend groen en paars aangelicht en dat geeft een extra verrassend effect. De slogan “Food, Drinks & More”is door ContrAll ontwikkeld. Food en drinks spreekt voor zich. Het ‘more’ moet u zelf eens gaan ervaren! De familie Ten Klooster heet u van harte welkom.

Samenvatting werkzaamheden ContrAll:

  • Ontwerp, ontwikkeling en implementatie huisstijl
  • Ontwerp, engineering en bouwbegeleiding van shopverbouwing Europoort
  • Ontwerp, engineering en bouwbegeleiding van rebranding shops Europoort en Zevenbergschen Hoek.

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia