13 november 2017

Duurzaam tankstation voor DCB Energy

Afgelopen week is de eerste fase van het nieuwe duurzame DCB Energy station opgeleverd. Het tankstation is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Greenport in Sevenum en bestaat uit zes truckstraten voor Diesel, NRG en AdBlue. Daarnaast zijn er vier personenwagen afgiftepunten die worden geëxploiteerd door Tinq.

Naast traditionele brandstoffen zullen ook duurzame brandstoffen worden aangeboden. Binnenkort wordt er gestart met het plaatsen van de LNG en (L)CNG installatie. In de toekomst wordt ook waterstof voorzien op deze locatie.

Uniek aan de locatie is de strakke zwarte luifel met led line en de fraaie wand rondom de toekomstige LNG installatie. De gehele locatie is omringd door groenwallen

Momenteel is de voorbereiding gestart om tussen de groenwallen een horecapand te realiseren. De locatie is vanaf de rotonde goed zichtbaar voor het publiek.

ContrAll is al sinds 2010 bezig met dit project en heeft de verschillende bouwfases gecoördineerd. De vergunningen zijn aangevraagd en de aanbesteding is door ContrAll opgezet. Ook de uitvoering is door ons begeleid. De aanleg van de LNG installatie wordt ook door ons begeleid.

Wilt u dit unieke station bezoeken? Hier vindt u hem:
Erik de Rodeweg 3b te Sevenum

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia