30 maart 2015

Engineering tankinstallatie Total Aviation Lelystad Airport

ContrAll heeft de mooie opdracht gekregen om de complete engineering te verzorgen voor de ombouw van een bestaande tankinstallatie en het bouwen van een nieuwe tankinstallatie voor Total Air.

Van voorlopig ontwerp tot en met de oplevering zijn we betrokken geweest bij dit unieke project. In de ontwerpfase hebben we meegedacht in het ontwerp van de installatie, heeft ContrAll het tekenwerk verzorgd en bestekken opgesteld voor de aanbesteding, inclusief de VGWM-coördinatie.

Deze opdracht is aan ons gegund naar aanleiding van een voorselectie van ingenieursbureaus, waarbij de keuze op ContrAll is gevallen door onder andere de ervaring met installaties op vliegvelden. De opdracht omvat de ombouw van een bestaande installatie, aanleg van een nieuwe tanklocatie voor JET A1 inclusief het vervangen van pompen en betaalterminals. Op de foto de plaatsing van de JET A1 tank.

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia