10 december 2013

Forse kosten besparing bij voetbalclub Go Ahead Eagles te Deventer

Het is algemeen bekend dat betaald voetbalclubs in Nederland het financieel niet makkelijk hebben. Meer en meer zijn deze ondernemingen afhankelijk van sponsorinkomsten en diensten. Zo kreeg ContrAll installatie advies eind vorig jaar de vraag of zij wat elektra kabels konden regelen voor het aansluiten van de LED reclame rond het veld. Er zou ook een 250 kVA aggregaat worden gehuurd dat bij elke thuiswedstrijd ongeveer 8 uur zou draaien. Alles bij elkaar op geteld een forse kostenpost voor huur, brandstof, mankracht, transport etc. En dat minimaal 20x per jaar.

ContrAll installatie advies stelde voor om het bestaande transformatorstation te verzwaren en kabels in de grond aan te leggen. Wat dat allemaal we ging kosten …..?? Na enig rekenwerk bleek de investering in één jaar terug te verdienen en over 3 jaar gezien ruim €100.000 euro te besparen.

De keuze was toen makkelijk gemaakt. ContrAll heeft begin dit jaar ook de werkzaamheden laten uitvoeren en de uitvoering begeleid. Door een goede voorbereiding en strakke planning is de overlast voor de gebruiker tot een minimum beperkt gebleven.

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia