12 april 2017

Groot nieuwbouw tankstation Texaco Peulwijk

Aan de Westzijde van de A4 komt de markante rood-zwarte luifel van het nieuwe Texaco tankstation je tegemoet.
Bij dit nieuwbouw tankstation zijn maar liefst 9 opstelposities voor personenwagens en 3 truckstraten voor vrachtverkeer gerealiseerd. Voor ieder voertuig wat wils, want er is LPG, Euro95, Euro95 XL, Diesel, Diesel XL en AdBlue beschikbaar.
Ook voor de innerlijke mens is er genoeg keuze. In de enorme shop van 360 m2, met prachtige houten elementen en grote glazen facade, zijn er verse broodjes, Lavazza koffie, sapjes en andere lekkernijen verkrijgbaar. Neem plaats op een van de comfortabele barkrukken en geniet van het mooie interieur. Parkeren is geen probleem.
Je vindt vast wel een plekje op 1 van de 23 parkeerplaatsen!

Je kunt je wel voorstellen, dat ContrAll met EFR/Texaco 1,5 jaar aan dit project heeft gewerkt.
Het is begonnen met het aanvragen van een nieuw aangepast bestemmingsplan en een omgevingsvergunning.
Vanuit de projectmanagement kant zijn er diverse externe onderzoeken uitgevoerd om dit project zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren, en alle risico’s te inventariseren- en elimineren.
De ontwerp tekeningen voor de aanbesteding zijn door onze CAD-tekenaars uitgewerkt waarop de diverse eisen en uitgangspunten van Texaco zijn verwerkt.
Na een gedegen advies kon de bou w afgelopen januari beginnen! Uiteraard is ContrAll hierin nauw betrokken geweest met een adviserende rol in de uitvoering.

Je vindt het tankstation nabij het parkeerterrein Peulwijk-West aan de A4 (afrit 12).

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia