12 juli 2017

Holthausen Energy Points BV opent haar eerste Groengas tankstation

Begin juli is het eerste Groengas vulpunt (CNG) van Holthausen geopend in de provincie Groningen. Dit zogenoemde Energy Point, staat aan de Garnwerderweg in Winsum.

ContrAll heeft samen met het Groningse bedrijf Holthausen Clean Energy Solutions uit Hoogezand deze mogelijkheid voor Groengas mogen realiseren. Groen gas is gas met dezelfde eigenschappen als aardgas maar wordt volledig duurzaam geproduceerd.

Het tankstation in Winsum gaat deel uit maken van een groter te realiseren netwerk van tankstations in Noord-Nederland waar uitsluitend duurzame brandstoffen als Groengas (CNG), LNG en Waterstof zullen worden aangeboden. Het realiseren van een dergelijk netwerk brengt veel uitdagingen met zich mee waarbij ContrAll een belangrijke rol speelt. In opdracht van Holthausen verzorgt ContrAll onder andere het benodigde tekeningwerk, vergunningaanvragen, werkomschrijvingen alsmede het volledige projectmanagement.

De officiële opening van dit vulpunt werd verricht door gedeputeerde Nienke Homan van de provincie Groningen en wethouder Harmannus Blok van de gemeente Winsum.
René Brons van de Holthausen Groep mocht trots het certificaat “Groen Gas” in ontvangst nemen, als dank voor de bijdrage van Holthausen Energy Points BV aan een duurzamere samenleving.
Enkele partijen die al rijden op Groengas, zoals een rijschool, een taxibedrijf en uiteraard gemeente Winsum, demonstreerden tijdens dit moment direct het tanken van Groengas voor de aanwezigen.

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia