5 december 2016

Innoverend en uitdagend jaar vol werkzaamheden voor Total

Afgelopen jaar heeft Total hard gewerkt aan het vernieuwen, verbeteren en innoveren van het tankstation netwerk.

Met trots nemen we u mee in de mooie projecten die zijn uitgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van alle werkzaamheden in 2016.

Product uitbreiding

  • Op een aantal locaties is afgelopen jaar het aanbod van brandstoffen uitgebreid met AdBlue. Hiervoor zijn door ContrAll de benodigde tekeningen aangepast en de vergunningen aangevraagd (Omgevingsvergunning Bouwen en Milieu) om deze activiteiten te mogen uitvoeren.

Complete projectbegeleiding verbouw shops tankstations

  • Rijkswegstations zijn steeds vaker een ontmoetingsplaats voor zakelijke relaties. Ondernemers werken steeds vaker mobiel en ‘on the road’. en hier worden de shops van tankstations dan ook op aangepast en verbouwd, zodat de gasten tijdens het geplande overleg een broodje met een drankje kunnen nuttigen. Hiervoor zijn ook dit jaar weer een aantal shops van tankstation compleet verbouwd. ContrAll heeft ook voor deze innovaties, de zorgen van Total uit handen genomen door de complete projectbegeleiding op zich te nemen, van ontwerp, vergunningen, bestekken schrijven, aanbesteden (i.o.m. Total Nederland N.V.) bouwbegeleiding tot en met de oplevering van het project.

  • Alle Rijkswegstations van Total zijn het laatste jaar voorzien van een nieuw Koffie-concept van Illy (Pelican Rouge). Hiervoor heeft ContrAll het ontwerp en tekenwerk voor en in samenwerking met Total uitgewerkt ten behoeve van aanbesteding en realisatie.

  • Ook voor de Dealerlocaties van Total (CoDo en DoDo) heeft Total het streven om het koffieconcept te implementeren. Hiervoor heeft ContrAll ook het plan in nauw overleg met Total uitgewerkt, zodat de dealer een keuzepakket heeft hoe zijn/ haar koffiehoek eruit zou kunnen zien.

Revisie

  • Het maken van diverse revisies van bestaande tankstations en tankstations die aan het netwerk van Total zijn toegevoegd, dan wel zijn omgebouwd van bemand naar onbemande tankstations; Total express.

Keuring tankinstallaties

  • Om aan de laatste Wettelijke regelgeving te kunnen voldoen, worden er jaarlijks op diverse tankstations keuringen uitgevoerd, waaronder de keuring van de ondergrondse tankinstallaties, waarvoor ContrAll de Projectbegeleiding voor haar rekening neemt in opdracht van Total Nederland N.V.

Nieuwe uitstraling Total

  • Ook lokale tankstations van Total worden stapsgewijs aangepast/ verbouwd conform de nieuwe Standaard normen van Total, de zogenaamde Happy Sud – uitstraling.

Aanpassing toeritten 

  • In overleg met de Rijkswaterstaat heeft Total (en andere maatschappijen) besloten om de toeritten naar het tankstation (komende vanaf de Rijksweg), aan te passen in de vorm van het aanbrengen van extra drempels of het versmallen van het inrit. Hiervoor heeft ContrAll het benodigde tekenwerk gedaan en de WBR (Wet Beheer Rijkswaterstaatwerken)-vergunning aangevraagd.

Overige werkzaamheden

  • Daarnaast zijn er nog allerlei (soms) kleinere werkzaamheden, welke voor Total uitgevoerd worden van kleine aanpassingen op het station tot het uitbreiden van een station met bijvoorbeeld Wasboxen of vernieuwen van de wasstraat.

Voor meer informatie over Total, kijk op http://www.total.nl/tankstations.html

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia