7 juni 2016

Nieuw tankstation DCB Harnaschpolder geopend

Tankstation DCB Harnaschpolder is klaar voor gebruik!
In 2011 is ContrAll in opdracht van DCB Energy gestart met schetsen van een nieuwbouw tankstation op het nieuwe bedrijventerrein Harnaschpolder(Delft). In samenwerking met BIAS architecten, diverse adviseurs en het bevoegd gezag is het ontwerp uitgewerkt t.b.v. een multifuelstation, waarbij de opdrachtgever betrokken is binnen het ontwerp proces.

Deze nieuwe locatie is de voorloper van meerdere nieuwe Energy Hub locaties waarop volop ruimte is voor alternatieve brandstoffen en energie dragers.

Zo lopen momenteel bij ContrAll diverse nieuwbouw projecten van DCB Energy met o.a. LNG, CNG, waterstof en elektra oplaadposities. Hierbij doet ContrAll de totale coördinatie vanaf ruwe schets tot de uiteindelijke oplevering.

Op het tankstation DCB Harnaschpolder is ruimte voor een Tankeasy voor personenwagens en 5 opstelposities welke geschikt zijn voor LZV(lange zware voertuigen, 25 meter lengte). Voor de traditionele brandstoffen is de locatie vanaf begin juni gereed voor gebruik en de aanleg van de LNG installatie, welke volledig uit het zicht wordt gehouden door de bekleding, zal eind augustus in gebruik worden genomen.
Na jarenlange ontwerpen, uitwerken en de begeleiding van de uitvoering kunnen we trots zijn op het prachtige ontwerp en eindresultaat.

DCB-Harnaschpolder-Delft-725x219

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia