10 maart 2017

Officiële opening Tank- & Truckeasy Aalsmeer

Zoals van de week al aangekondigd, is het prachtige tankstation van DCB Energy in Aalsmeer opgeleverd.

Feestelijke openingshandeling

Op donderdag 9 maart om 13:00 uur werd het tankstation op feestelijke wijze geopend door Wethouders Verburg (Zorg, Werk en Inkomen/WMO, Economisch Beleid, Onderhoud en Openbare Ruimte, Verkeer en Vervoer), Polak (1e locoburgemeester en Wethouder voor Economische Zaken, Ruimtelijke Ontwikkeling, Verkeer en Wonen) van Gemeente Aalsmeer en –Uithoorn. Vanuit DCB Energy was de directie en Hans de Hek (salesmanager DCB Energy) aanwezig.

De openingsplechtigheid vormde de kick-off van een tweedaags openingsfestival. Twee dagen lang staat op locatie een DCB Tankteam klaar dat zorgt voor uitleg en hulp bij tanken, ontvangt iedere bezoeker bij een tankbeurt een attentie en twee dagen lang kan men er smullen van de lekkerste gehaktbal van Nederland.
DCB Energy is trotse hoofdsponsor van het Van Velsen Dakar Rally Team. De truck is voor de gelegenheid twee dagen op het nieuwe tankstation te bewonderen en bezoekers van het tankstation kunnen ermee op de foto.

ContrAll is trots meegewerkt te hebben aan dit duurzame project, het nieuwe gecombineerde en onbemande tankstation (Tank- & Truck Easy) is vanuit een duurzame gedachte ontwikkeld en heeft een vernieuwend en onderscheidend ontwerp gekregen.

Gunstig gelegen

Het tankstation in Aalsmeer is de nieuwste aanwinst binnen het inmiddels meer dan 250 tanklocaties (in de gehele Benelux en Duitsland) tellende netwerk van DCB Energy. Het station is ideaal gelegen in Green Park Aalsmeer, tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de N201.
Green Park is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die zich vlak bij Schiphol, in het hart van de metropool-regio Amsterdam, willen vestigen. Het gebied rondom Schiphol heeft zich ontwikkeld als een internationale hub, met een hoge concentratie van logistieke bedrijven.

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia