23 juni 2014

Vergunning aanvragen voor uw (bouw) project een tijdrovend proces?

Een succesvol project begint met een zorgvuldige voorbereiding. Bij de bouw- of verbouw van een tankstation of bouwproject komt veel kijken en vaak raakt de ondernemer door de wirwar aan regels en eisen het overzicht kwijt.  Het aanvragen van vergunningen is een proces waar veel tijd in gaat zitten, als u zich volledig in moet lezen. ContrAll Projektrealisatie kent dit proces als geen ander en weet bij de aanvraag zo volledig mogelijk te zijn zodat de vergunning aanvraag spoedig en zonder problemen verloopt.

Door dagelijks met deze materie (vergunningen) bezig te zijn en ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving, kunnen we voor elk project het vergunningen traject begeleiden.

Of het nu gaat om een bouw-, reclame-, milieu-, in- en uitrit vergunning, rioleringsvergunning of het wijzigen van het bestemmingsplan,ContrAll kan dit voor u aanvragen.

Bij het vervangen van ondergrondse tankinstallaties zal in Nederland veelal een bronbemaling nodig zijn. Ook hiervoor kunnen we de benodigde vergunning aanvragen bij het bevoegd gezag voor het onttrekken- en lozen van bronneringswater.

Bel 055-5781350 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Terug naar actualiteiten
©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia