Luifelinspecties

Luifelinspecties

In 2018 is op een tankstation in Zeeland de luifel ingestort. Naar aanleiding van dit incident heeft ContrAll een luifel inspectieprogramma ontwikkeld, geïmplementeerd en in uitvoering. Dit programma spitst zich toe op luifels met gelamineerde houten liggers. Hierbij wordt uitgebreid deskresearch gedaan en een fysieke inspectie van de luifels waarbij de volgende luifelonderdelen worden geïnspecteerd en beoordeeld:

  • dragende delen luifel;
  • kolommen;
  • dak (algemene indruk) plafond en alle overige luifelonderdelen.

Indien nodig wordt er aanvullend onderzoek en controle berekeningen in samenwerking met een constructeur uitgevoerd. Deze inspectie geeft zekerheid over de conditie van de luifel.

Andere inspecties

Naast inspectie van luifels met gelamineerde liggers kan ContrAll ook inspecties uitvoeren aan stalen luifels, shop- en carwash gebouwen en alle installaties op uw tankstation.

Van de inspectie wordt een inventarisatie- en beoordelingsrapport gemaakt met daarin de conditie van het object, aangevuld met een eventueel hersteladvies voorzien van kosten inschatting.

Luifel inspectieprogramma
Deskresearch
Fysieke inspectie
Beoordelingsrapport

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia