Nieuwbouw DCB Energy Hub Eindhoven

Algehele projectbegeleiding vanaf schetsontwerp tot oplevering en beheer van nieuwbouw Energy Hub

Nieuwe Energy Hub van DCB gebouwd conform de nieuwe standaard

Namens DCB Energy heeft ContrAll de nieuwe Energy Hub Eindhoven gerealiseerd. Strategisch gelegen bij de entree tot het Flight Forum en vliegveld Eindhoven, is een geheel nieuwe Energy Hub van DCB gebouwd conform de nieuwe standaard.

Het unieke ontwerp van de luifel met geïntegreerde technische ruimte is in samenwerking met BIAS architecten tot stand gekomen en voldoet aan hoge beeldkwaliteitseisen die in het gebied worden geëist. In het ontwerp is extra aandacht besteed aan de verlichting van de luifel, waarbij de traditionele luifelarmaturen zijn vervangen voor “lichtkolommen”. De locatie wordt omsloten door een wand die is afgewerkt met corten staal en zal over een paar maanden veranderen in een typerende roestkleur.

Op de locatie is naast diesel NRG/E10 ook HVO 100 en AdBlue verkrijgbaar voor zowel personenwagens als vrachtwagens. Tevens zijn de afgifte van CNG en waterstof voorbereid, zodat dit op korte termijn kan worden toegevoegd. Hierdoor is de locatie geheel toekomstbestendig.

Na een lang voorbereidingsproces is de locatie overgedragen aan ContrAll Facility Management, die het beheer van alle DCB locaties verzorgt.

DCB Energy Hub
Eindhoven
Uniek ontwerp luifel
Toekomstbestendig

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia