Nieuwbouw OQ Value tankstation

Samengesteld tankstation met depotfunctie

Nieuwbouw OQ Value tankstation

Van een voormalig recreatiecentrum naar een OQ Value tankstation met uitgebreide faciliteiten en zelfs een depotfunctie. Een logisch antwoord op de groei die OQ Value de laatste jaren doormaakt. Op een strategische plek aan de Nieuwe Deventerweg in Raalte bij de rotonde aan de N348 / N332.

Samengesteld station

Dit samengestelde station bestaat uit een bemand gedeelte onder de naam van Shell met alle bekende brandstoffen, shop, lunchroom, wasboxen en volwaardige wasstraat. Dit alles geïntrigeerd in een stijlvol kantoorpand van OQ Value zodat de regio van brandstof en smeermiddelen kan worden voorzien.

Bij het onbemande gedeelte onder de naam van OQ Value kan groot transportmaterieel voorzien worden van de brandstoffen DIESEL, GTL, HVO en Adblue.

Lokale brandstofvraag

Door de brandstoftanks aan te sluiten aan de depotvoorziening en een eigen distributie voorziening, kan flexibel en snel worden ingespeeld op de lokale brandstofvraag.

Ook bij deze uitdagende klus kwamen de verschillende disciplines van ContrAll goed van pas. Van brandstof-, elektra-, sanering- en civiele techniek tot het geheel inmeten op coördinaten, maken het project compleet.

ContrAll is onderdeel geweest van een multidisciplinair team, op deze manier hebben wij dit project van ontwerp tot realisatie succesvol kunnen opleveren en daar zijn we erg trots op.

Vanaf 14 maart is het station “open for business”!

OQ Value tankstation
de Nieuwe Deventerweg in Raalte
van ontwerp tot realisatie
depot voorziening

cof

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia