Waterstofinstallatie voor Kuster Energy locatie Doetinchem

Waterstofinstallatie voor Kuster Energy locatie Doetinchem

In opdracht van Kuster Energy heeft ContrAll de uitbreiding van de bestaande locatie aan de Braamtseweg te Doetinchem met afgiftepunten voor waterstof voor personenauto’s, vrachtauto’s en autobussen gerealiseerd. In de regio Achterhoek gaan 10 waterstofautobussen rijden die op deze locatie gaan tanken.

De opdracht betrof het maken van een ontwerp, het verzorgen van de vergunningsaanvraag, de aanbesteding, bouwbegeleiding en de eindoplevering. Waterstof is een duurzame energiebron voor voertuigen die momenteel in opkomst is. Door het tanken van groene waterstof kan het voertuig CO2 neutraal rijden.

De afgiftepunten en de waterstofinstallatie moesten ingepast worden op de bestaande locatie waar ook elektrisch kan worden geladen, alle traditionele motorvoertuig brandstoffen en groengas CNG getankt kan worden. Tijdens de realisatie diende de verkoop door te gaan wat een hele uitdaging was. Voor realisatie is samen gewerkt met bekende tankstation aannemers en een gespecialiseerde waterstofinstallatie leverancier.

Naast de complete begeleiding van het bouwproces hebben wij ook het hele ATEX (Explosie veiligheid), noodplan procedures en KVI (Keuring voor Ingebruikname) verzorgd.

Ook bij dit project hebben we de klant weer maximaal kunnen ontzorgen.

Doetinchem
Kuster Energy
2022
Ontzorgen van A tot Z

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia