PROJECTCOÖRDINATOR (VESTIGING APELDOORN)
Voor ons bedrijf ContrAll Projectrealisatie zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator voor de industriële- en benzinemarkt. Op deze markt worden grootschalige projecten gecoördineerd in Nederland en het buitenland. Denk hierbij aan bouwkundig, civiel, brandstoffen, elektra, klimaatbeheersing en alles op het gebied van werktuigbouw. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de functionaliteit van de installaties, maar ook het energieverbruik, de milieueisen, onderhoudskosten en niet te vergeten het onderwerp Veiligheid. Op gebied van energie transitie zijn wij een veel gevraagde partij om mee te denken in de toekomst van LNG / CNG , waterstof en elektrisch laden.

Wat ga je doen als Projectcoördinator bij ContrAll?

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, ontwikkelen en coördineren van toegewezen projecten. Je verricht het vooronderzoek, je maakt het projectvoorstel inclusief de begroting en je adviseert de opdrachtgever m.b.t. het uitvoeren van het project. Tevens verzorg je de noodzakelijke vergunningen en aanvragen en geef je de begeleiding aan het tekenwerk. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van het projectplan en de financiële bewaking en afronding. Het onderhoud van bestaande relaties en acquisitie van nieuwe opdrachtgevers is vanzelfsprekend.

Vereiste ervaring en mentaliteit

  • Technische HBO opleiding
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van elektro installaties
  • Accuraat, besluitvaardig, goed in prioriteiten stellen en communicatief sterk
  • Commercieel en de klantenwens goed en juist vertalen in projectvoorstellen
  • Het werken met de moderne computerprogramma’s is geen enkel probleem
  • Je bent een plezierige collega, komt afspraken na en je bent fulltime beschikbaar

Wat kun je verwachten?

Bij de FOJA groep staat je een verantwoordelijke en zelfstandig baan te wachten in een informeel familiebedrijf. Bij de FOJA groep werken ruim 400 leuke en gemotiveerde collega’s in een gedreven werkomgeving, waarbij we je de ruimte geven voor persoonlijke groei. Opgesomd betekent dit:

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie;
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling;
  • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen en een collectieve ziektekostenverzekering.

Maak kennis met ContrAll

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking, daarin zullen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Stuur je sollicitatie naar vacature@contrall.nl en voor vragen bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink, afdeling Werving & Selectie, op 055 577 72 00.

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia