Projectcoördinator Vergunningen

Voor ContrAll Projectrealisatie zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator Vergunningen voor de industriële- en benzinemarkt. Op deze markt worden grootschalige projecten gecoördineerd in Nederland en het buitenland. Denk hierbij aan bouwkundig, civiel, brandstoffen, elektra, klimaatbeheersing en alles op het gebied van werktuigbouw. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de functionaliteit van de installaties, maar ook het energieverbruik, de milieueisen, onderhoudskosten en niet te vergeten het onderwerp veiligheid. Op gebied van energietransitie zijn wij een veel gevraagde partij om mee te denken in de toekomst van LNG/CNG, waterstof en elektrisch laden. Ook hiervoor zijn de vergunningen/ bestemmingsplannen van groot belang.

Wat ga je doen als Projectcoördinator Vergunningen bij ContrAll?

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, ontwikkelen en coördineren van toegewezen projecten. Je verricht het vooronderzoek, werkt documenten uit, je coördineert, verzorgd de noodzakelijke vergunningsaanvragen en geef je de begeleiding aan het tekenwerk. Tevens ben je centraal aanspreekpunt de lopende en nieuwe vergunningsaanvragen.

Vereiste ervaring en mentaliteit

  • Hbo opleiding en/of juridische achtergrond
  • Accuraat, besluitvaardig, goed in prioriteiten stellen en communicatief sterk
  • Commercieel en de klantenwens goed en juist vertalen in projectvoorstellen
  • Het werken met de moderne computerprogramma’s is geen enkel probleem
  • Je bent een plezierige collega, komt afspraken na en je bent fulltime beschikbaar

Wat kun je verwachten?

Bij ContrAll staat je een verantwoordelijke en zelfstandige baan te wachten in een informeel familiebedrijf binnen de FOJA Groep. Totaal werken en zo’n 500 collega’s in een gedreven werkomgeving, waarbij we je de ruimte geven voor persoonlijke groei. Opgesomd betekent dit:

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie;
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling;
  • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen en een collectieve ziektekostenverzekering.

Maak kennis met ons

Heb je interesse? We horen graag van je! We maken graag tijd voor een kennismaking, daarin zullen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink, afdeling Werving & Selectie, 055 5781 350. Stuur je sollicitatie naar vacature@contrall.nl.

SOLLICITEER DIRECT

©2023 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia