Projectcoördinator             

Wij zijn op zoek naar een Projectcoördinator voor de industriële- en tankstationmarkt. Op deze markten coördineren wij grootschalige projecten in Nederland en het buitenland. Denk hierbij aan bouwkundig, civiel, brandstof, elektra, klimaat-beheersing en alles op het gebied van werktuigbouw. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de functionaliteit van de installaties, maar ook het energieverbruik, de milieueisen, onderhoudskosten en niet te vergeten het onderwerp veiligheid. Op het gebied van energietransitie zijn wij een veel gevraagde partij om mee te denken en te werken aan de toekomst van LNG/CNG , waterstof en elektrisch laden.

Projectcoördinator bij ContrAll, een uitdagende baan met veel afwisseling

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, ontwikkelen en coördineren van projecten. Je verricht het vooronderzoek, je maakt het projectvoorstel inclusief de begroting en je adviseert de opdrachtgever m.b.t. het uitvoeren van het project. Tevens verzorg je de noodzakelijke vergunningen en aanvragen en geef begeleid je het het tekenwerk. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van het projectplan en de financiële bewaking en afronding. Het onderhouden van bestaande relaties en acquisitie van nieuwe opdrachtgevers hoort van vanzelfsprekend bij deze functie.

Vereiste ervaring en mentaliteit

 • Technische hbo-opleiding
 • Aantoonbare werkervaring op het gebied van elektra installaties
 • Accuraat, besluitvaardig, goed in prioriteiten stellen en communicatief sterk
 • Je bent commercieel en je weet de klantenwens goed te vertalen in projectvoorstellen
 • Het werken met moderne computerprogramma’s is geen probleem
 • Je bent een plezierige collega, komt afspraken na en je bent fulltime beschikbaar

Wat kun je verwachten?

ContrAll is onderdeel van de FOJA Groep. Wij bieden je een verantwoordelijke en zelfstandig baan in een gedreven werkomgeving met ongeveer 30 collega’s.

Wij bieden

 • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
 • Wij vinden persoonlijke groei belangrijk en bieden verschillende opleidingsmogelijkheden

Maak kennis met ContrAll

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd om kennis met je te maken. Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@contrall.nl en voor vragen bel met Sandra Reumer, op 06 12 06 13 60.

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia