FACILITY MANAGEMENT

Wij doen het complete facilitair beheer van uw (onbemande) tankstation.

Facility Management

ContrAll kan het complete facilitair beheer van uw (onbemande) tankstation op zich nemen. Ons automatiseringssysteem geeft daarbij transparant inzicht in de actuele status en exploitatiekosten van uw technisch bedrijfsmiddel.

Facility Management omvat het totale dagelijkse beheer van (onbemande) tankstations in uw netwerk. Zo worden bijvoorbeeld alle storingen direct bij ContrAll gemeld en opgelost. Ook de periodieke verplichte inspecties worden door ContrAll verricht. Wij bieden u een transparante rapportage met daarin onder andere de vastlegging van alle interventies en een goede traceerbaarheid. Onder andere Shell Express, Shell Truckdiesel en DCB Energy maken voor haar stations gebruik van onze diensten.

Overige dienstverlening binnen Facility Management zijn onder andere:

  • Beheer van installatieboeken (analoog en digitaal)/overleg bevoegd gezag
  • Inspecties en milieucontroles
  • 24/7 technische helpdesk
  • Analyses interventies en netwerkverbeteringen
  • Cameratoezicht
  • Orderbeheer opdrachten aannemers
  • Housekeeping (o.a. reiniging, afvalverwerking en bonrollen)
  • Groenvoorziening bijhouden

Bemanning van onbemande tankstations

Vanuit ons kantoor in Apeldoorn monitoren wij ruim 250 onbemande tankstations, diverse LNG-, CNG- en waterstofinstallaties, EV laadpalen en wasstraten. Onze eigen operators houden dag in dag uit een waakzaam oogje in het zeil. Naast monitoren, kan ContrAll ook het overige facilitair beheer op zich nemen. Dan zorgen wij ervoor dat de locaties schoongemaakt worden, onderhouden het groen, alarmen worden nagelopen en handelen klachten van klanten af. Ook storingen worden opgenomen en direct gemeld en opgelost. Alles wat we doen stemmen we op een transparante manier af met de opdrachtgever.

Door adequaat actie te ondernemen op meldingen, kan de downtime van het tankstation worden geminimaliseerd en het aantal interventies omlaag worden gebracht. De klanttevredenheid wordt hierdoor verhoogd wat kan resulteren in een omzetverhoging.

Keuringen en inspecties

Als beheerder van een (onbemand) tankstation heeft u te maken met (periodieke) keuringen en inspecties. ContrAll kan ook de (periodieke) keuringen en inspecties van uw bedrijfsmiddel laten uitvoeren zodat u er geen omkijken naar heeft en niet het risico loopt dat u met een ongekeurde installatie zit. Ook eventuele reparaties of aanpassingen om uw bedrijfsmiddel door de keuring te laten komen, worden door ons en altijd in samenspraak met u uitgevoerd.

Transparante rapportage

Wij doen het facilitair beheer voor u, maar u houdt ten allen tijde overzicht en grip op wat er gebeurd. Alle gegevens zijn gemakkelijk online in te zien in een transparante bedrijfsomgeving. Daarnaast ontvangt u een wekelijks rapport van werkzaamheden en mogelijke interventies. Zo bent u altijd up-to-date en behoudt u de grip op uw zaak. Onze diensten zijn ISO 14001 (milieuzorg) en OHSAS 18001 (veiligheids management systeem) gecertificeerd.

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia