Installatieadvies

ons advies voor duurzame installaties waar u geen omkijken naar heeft

Installatieadvies

ContrAll Projektrealisatie geeft installatieadvies over alle technische installaties in bestaande en nieuwe gebouwen. Het doel is om een zo duurzaam mogelijke installatie neer te zetten die gebruiksvriendelijk is en waar u als eigenaar of beheerder zo min mogelijk omkijken naar heeft. Dit doen wij voor onder andere tankstations en shops, multifunctionele complexen, kantoren, scholen en zorginstellingen en bij zowel nieuwbouw, renovatie en verduurzamingsprojecten. Zowel de elektrotechnische installaties als de klimaatinstallaties worden door ons berekend en getekend. Hierbij ligt de focus altijd op kostenbeheersing, efficiëntie en duurzaamheid.

ContrAll kan u ondersteunen met;

  • Elektrische installaties/keuring NEN 3140
  • Energiebesparende oplossingen
  • Domotica
  • Luchtbehandeling
  • Brand- en inbraakbeveiliging
  • Verwarming en koeling
  • Afzuigsystemen
  • Duurzame oplossingen in techniek

Van ontwerp naar realisatie

ContrAll verzorgt het complete ontwerp en de engineering van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in en om gebouwen. Bouwkundige elementen worden naadloos geïntegreerd waardoor een installatie ontstaat waarvan het lijkt alsof hij er altijd al heeft gezeten. Bij het ontwerpen van een nieuwe installatie wordt altijd gezocht naar de meest duurzame oplossing. We streven altijd naar oplossingen die op de lange termijn werken en waar u zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Energiebesparende technieken

Met de hedendaagse regelgeving wordt u als klant gedwongen na te denken over de inzet van energiebesparende technieken. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij altijd in staat met praktische en duidelijke oplossingen te komen. ContrAll geeft installatieadvies, maakt voor u het ontwerp en stelt zich als deskundig partner op in projectcoördinatie- en begeleiding. Daarnaast bewaken wij uw budget en dragen zorg voor gemaakte financiële- en technische afspraken tussen de bouwpartners. Alles wordt voor u geregeld en dat geeft overzicht en rust.

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten? Klik op de button en neem contact op.

Neem contact op

Onderhoudsplan

Gedegen onderhoud en een onderhoudsplan maken van uw nieuwe installatie een duurzame installatie. Goed onderhoud is immers het beste behoud.

Door een duidelijke planning en een meerjarenbegroting (MJOP) op te stellen, heeft u een gedegen meerjaren onderhoudsplan en visie voor preventief onderhoud. Hiermee heeft u ook direct inzicht hoeveel budget er jaarlijks gereserveerd moet worden om de gebouw gebonden (installaties)te onderhouden.

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia