Ontwerp

De basis voor elk geslaagd project

Een goed doordacht ontwerp is de basis voor elk geslaagd project. Bij ContrAll werken ervaren projectleiders samen met engineers en CAD tekenaars om tot het beste ontwerp te komen voor uw specifieke situatie. Wij hebben alle kennis, kunde en tools in huis om uw project een geslaagd begin te geven.

Optimale terreinindeling

Onze ervaren CAD Engineers komen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever tot de optimale indeling voor het terrein. Door jarenlange ervaring in ontwerp van onder andere tankstations, autowasstraten, parkeerterreinen, werkplaatsen en utiliteitsgebouwen zijn we in staat om tot de meest rendabele indeling van uw terrein te komen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de architectonische elementen, wet- en regelgeving, veiligheidsaspecten en de optimale routing.

Duurzaam ontwerp

Een gebouw of tankstation wordt gebouwd voor de toekomst. De beeldbepalende onderdelen fungeren als landmark en moeten als zodanig worden vormgegeven. We dragen zorg voor een toekomstbestendig ontwerp. Dit kan alleen worden bereikt door een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever, aannemer en ContrAll Projektrealisatie.

Om tot een toekomstbestendig ontwerp te komen, besteden we extra architectonische aandacht aan beeldbepalende elementen. Daarnaast moeten deze natuurlijk voldoen aan de eisen in wet- en regelgeving.

Shopinrichtingen

Niet alleen het ontwerp van uw tankstation, werkplaats en de terreinindeling kunnen wij voor u verzorgen. Ook de shopinrichting kunnen wij verzorgen. We zitten vaak aan tafel met grote partijen om de shopinrichting te verzorgen. Het ontwerp van een shopinrichting komt tot stand door een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, retailspecialisten en onze projectleiders. Ook de benodigde elektra, werktuigbouwkundige elementen en klimaatcontrole kunnen door ons berekend en getekend worden.

CAD Engineers

Bij ContrAll werkt een professioneel team CAD engineers om u te begeleiden met het tekenen, digitaliseren, converteren en actualiseren van bestekken en CAD tekeningen.

Het dienstenpakket van ContrAll is de laatste jaren tevens uitgebreid op het gebied van ATEX tekeningen, PED documenten en uitzonderlijke tankinstallaties. Naast het standaard 2D CAD tekenwerk is ook de benodigde kennis en kunde aanwezig om projecten in 3D uit te werken. Een 3D ontwerp geeft al in de ontwerpfase van het project een goed beeld van het eindproduct.

Onze tekenaars werken altijd samen met onze ervaren engineers en projectleiders om tot de beste oplossingen te komen voor uw wensen en behoeften.

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia