Projectmanagement

Wij begeleiden uw project van begin tot eind

Projectmanagement

ContrAll Projektrealisatie kan de opdrachtgever een groot deel van het werk uit handen nemen door het totale projectmanagement op zich te nemen. Ook zijn we uw kennispartner als u op bepaalde onderdelen van het project ondersteuning wenst. Geheel naar uw wens kan onze inzet flexibel worden ingevuld. Zo kunnen wij u net zoveel werk uit handen nemen als u wenst. Onze ervaren projectleiders brengen zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde. ContrAll bewaakt niet alleen de hoofdlijnen van een project, maar ook de relevante details. In onze visie zijn het uiteindelijk de details die de sleutel vormen tot het succes van een project.

Projectcoördinatie

Tijdens de bouw zal ContrAll namens de opdrachtgever optreden en het gehele bouwproces begeleiden, van initiatief tot realisatie. Hiertoe zal ContrAll de voorbereidingen verzorgen, de planning en het budget bewaken en de bouwvergaderingen voorzitten. Ook de onderhandelingen met onderaannemers en de inkoop van materialen wordt uit handen genomen. Wij beschikken over vaste partners waar wij al jaren een goede relatie mee hebben opgebouwd en goede prijsafspraken mee hebben gemaakt. Maar natuurlijk staan we ook open voor partners die u, als opdrachtgever, aandraagt. Alles gebeurt in samenspraak.

Projectmanagement voor tankstations

ContrAll is gespecialiseerd in het begeleiden van de bouw van tankstations. Binnen een korte tijd gebeurt er enorm veel op een vaak kleine bouwplaats. Onze ervaren projectleiders weten dit als geen ander in goede banen te leiden. We beschikken over een groot netwerk van vaste partners waar we een goede relatie mee hebben opgebouwd en gunstige prijsafspraken mee hebben gemaakt. ContrAll is elk jaar betrokken bij de aanleg, uitbouw en renovatie van tientallen tankstations. Daarnaast voeren we het beheer en onderhoud uit.

Realiseren, uitbreiden of renoveren

Niet alleen als u een nieuw tankstation wilt realiseren bent u aan het juiste adres bij ContrAll. Ook als u wilt uitbreiden of renoveren vindt u in ons een goede partner. Wij denken graag met u mee om tot de voor u beste oplossing te komen. Ook zijn wij specialist in landelijke projecten op het gebied van productaanpassingen, wijzigingen van reclame uitingen, herindeling van verkoopruimten, etc.

Ook na afronding van het traject blijft ContrAll uw kennispartner in projectmanagement. Onze aftersales is een belangrijk speerpunt. Daarnaast kunnen wij het complete facilitair beheer voor uw tankstation op ons nemen. Zo bemannen wij uw onbemande tankstation.

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia