Vergunningen

Wij brengen helderheid in de wirwar aan regels en eisen

Ik wil hulp bij mijn vergunningaanvraag

Vergunningen

Een succesvol project begint met een zorgvuldige voorbereiding. Bij de bouw of verbouw is het gemakkelijk om het overzicht kwijt te raken door de wirwar aan regels en eisen. Daarnaast kan het aanvragen van vergunningen of aanpassing van een bestemmingsplan een tijdrovend proces zijn. Wij kennen de aanvraagprocedure als geen ander en weten de aanvraag zo volledig mogelijk te doen, zodat de vergunningsaanvraag spoedig en zonder problemen verloopt.

Doordat we vaak bij in het voorbereidings- en ontwerptraject betrokken zijn, weten wij al snel welke vergunningen u precies nodig heeft. U kunt op ons vertrouwen om alles uit handen te nemen. Wij kunnen alle stukken, zoals bestek en tekeningen voor de aanvraag voor u verzorgen en de gesprekken met de gemeenten, overheidsinstellingen en andere partners in het bouwproces, zoals de constructeur of aannemer voor u voeren. Uiteraard houden wij u van elke stap op de hoogte.

Neem contact op

Heeft u vragen over een vergunningsaanvraag of komt u er zelf niet uit? Neem dan vooral contact op. Wij helpen u graag uit de brand.

Neem contact op

©2024 ContrAll Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacyPostbus 5257300 AM ApeldoornKleine Fluitersweg 2537316 MX Apeldoorn Webdesign: JHmedia